Schrijf een review voor Auto Arp

Audi S4

Rated 5,0 out of 5
25 juni 2017

Na lang wikken en wegen vond ik het weer eens tijd om iets ‘aparts’ te gaan rijden.Maar wat zou het worden. Via internet bij auto Arp terecht gekomen waar Robin een bloedmooie Audi S4 B6 had staan. Gelijk verliefd geworden en een belletje gewaagd voor een eerste gesprekje. Nadien een afspraak gemaakt voor en bezichtiging. Eenmaal aangekomen klopte deze auto prima met de beschrijving zoals gelezen. Natuurlijk niet heel lang na moeten denken om dit V8 monster aan te schaffen. Keurig,eerlijk en met kennis geholpen door Robin die alles regelde omtrent de tenaamstelling, kenteken enz. Een goudeerlijk bedrijf met een uitstekende nazorg. Chapeau!! Hier kunnen nog veel bedrijven iets van leren. Robin nogmaals bedankt voor het prettige contact , en ik hoop nog lang van deze wagen te gaan genieten.

Jurgen Van Der Laak

BMW E39 535i

Rated 5,0 out of 5
19 mei 2017

Zeer lang gezocht naar een E39 8 cilinder. Steeds of niet netjes of te veel kilometers. Tot ik op Faceboek bij de 5 serie club een mooie auto voorbij zag komen. Iemand had bij Robin een 535 gezien en vroeg om commentaar. Later ben ik zelf naar de site ven Arp gegaan en heb de auto gezien. Na een afspraak en bezichtiging was het zo gebeurt. Eindelijk een mooie E39 535. Afgelopen week zijn de laatste puntjes op de I gezet. En heb ik een zeer complete auto. Bedankt Robin ook voor de goeie nazorg. Edwin

Edwin Ouwersloot

Z4M Coupé

Rated 5,0 out of 5
15 mei 2017

via ’t internet een mooie BMW Z4M coupé gevonden bij Robin en vanuit België toch maar eens komen kijken. Auto was in een supergoede staat, blonk als een spiegeltje en hij stond al klaar op de binnenparking toen wij eraan kwamen. En na een kort testritje was de deal snel beklonken ! Robin leverde een super service door de wagen tot in België te brengen hetgeen voor mij ideaal was . Nu de 1ste ritjes gemaakt met deze wagen en ben super tevreden van Auto Arp én de wagen! Doe zo voort!! Stef

Stefan Beckers

BMW 330i Touring

Rated 5,0 out of 5
13 mei 2017

Toen Robin een BMW 330i Touring uit 2000 met 44.000 KM had staan was ik direct geïnteresseerd. Ik bekeek de auto en was meteen onder de indruk van de prachtige staat. Wat ik naast de auto zelf erg waardeer is het feit dat voor Robin het altijd prioriteit heeft om de klant tevreden te stellen. Zo heb ik ook mijn auto laten behandelen met een glas coating omdat ik weet dat hier zorg aan besteed zal worden. Ik weet ik zeker dat mijn volgende auto weer bij Auto Arp wordt gekocht, en zal kan hem absoluut aanbevelen!

Giovanni Camporelli

BMW E46 330i Touring

Rated 5,0 out of 5
30 maart 2017

Op zoek naar een opvolger bij AutoArp uit gekomen. Wagen zoals beschreven en correct volgens afspraak en service opgeleverd. Robin, dank en veel succes met je bedrijf en de mooie nette wagens die je in je assortiment hebt zitten.

Patrick

BMW 520D F11 Touring

Rated 5,0 out of 5
28 februari 2017

BMW F11 2.0d Touring BJ 2012 Via een goede kennis bij Robin van Auto Arp terecht gekomen.Mijn wens een BMW F11 Touring Liefst met 525d motor, M pakket, een Panorama dak en Sport comfort stoelen was een Pre. Uiteindelijk is het een Antraciet donker grijs met licht beige interieur, inclusief Pano-dak, Sport comfort stoelen, een hele soepele 2.0d met Sport/ comfort 8 traps automaat in High Executive Full Options geworden. Kijk maar een voor een mooie foto reportage op FB van Auto Arp. De volgende auto gaat zeker weer geïmporteerd worden door Auto Arp. Robin bedankt voor de goede zorgen

Bernard Flohr

E46 M3 Le Mans Blau

Rated 5,0 out of 5
5 januari 2017

Ich habe alle M3 E46 Modelle von Robin 1 Jahr beobachtet (auf mobile.de). Alle Autos waren im hervorragenden Zustand, hatten niedrige Kilometer und eine super Historie. Nach einem Jahr habe ich einen M3 E46 in Le Mans Blau entdeckt. Dieser hatte zimtfarbenes Leder und 19 Zoll Felgen. Das Auto konnte ich mir auf der Hebebühne bei BMW Breeman anschauen. Das Auto wurde von BMW Breeman zusätzlich komplett durchgecheckt. Nach dem Kauf wurde das Auto von Robin persönlich nach Süd Deutschland geliefert.Alles lief reibungslos und wie besprochen ab. Seit 9. Juli 2016 bin ich glücklicher Besitzer eines M3 E46. Bei Robin würde ich immer wieder ein Auto kaufen. Danke!

Viktor Leer

BMW E46 M3

Rated 5,0 out of 5
3 januari 2017

Via een autosite bij Robin uitgekomen tijdens de lange zoektocht naar een E46 M3. Hij had een prachtig en eerlijk exemplaar staan, lage kilometrage, originele lak, full-option en de goede kleurencombi van Carbon-Schwarz en Nappa Zimmt leder. Na een proefrit en aankoopkeuring was de wagen verkocht en zorgt het starten van de S54 iedere keer voor een enorme glimlach! Robin bedankt!

Wouter Blom