Schrijf een review voor Auto Arp

Op zoek naar een BMW ///M

31 augustus 2017

Tijdens de zoektocht naar een goede ///M (3 of 5) voor een vriend op Auto Arp z’n E39 M5 gestuit. Het contact met Robin was snel gelegd, en een afspraak zo gemaakt. Robin is een enorme liefhebber en zo mogelijk nog grotere enthousiasteling: de bevlogenheid en het plezier zijn niet te missen. Chapeau! Uiteindelijk besloten om mijn M3 door Robin cosmetisch aan te laten pakken. Robin heeft de auto een zeer grondige detailbeurt (wassen, polijsten, glascoating) gegeven en de voorstoelen vernieuwd. Sterker nog, de voorstoelen zijn misschien nog wel beter dan nieuw: de stoelen zijn opgevuld en het leer is weer mooi gemaakt; het resultaat is ongelooflijk! Niet alleen de buitenkant is nu om door een ringetje te halen, ook de binnenkant. Simpelweg topwerk geleverd. Grote complimenten voor Robin in deze: goed in de communicatie, goed afspraken mee te maken en levert kwaliteit. Keep it up!

Robert

BMW 325i Cabrio Individual

14 augustus 2017

Hatte Bedenken, ein Auto in Amsterdam zu kaufen, ohne es vorher gesehen zu haben. Robin hat aber sofort alles einschließlich Bilder vom Unterboden und ein OBD-Protokoll geliefert. Hat dann auch zum Selbstkostenpreis das Auto nach Süddeutschland gefahren. War alles wie beschrieben, neuen TÜV gab’s auch. Besser geht’s nicht!

Helmut Hirth

BMW F30 335i

30 juli 2017

Bij Auto Arp begon mijn zoektocht naar een nieuwe auto. Ik gaf Robin een zoekopdracht met enkele belangrijke dingen die ik zocht in een auto. Hij heeft hier ruimschoots aan voldaan en is zelfs verder gegaan dan waar ik genoegen mee nam. De extra service binnen dit bedrijf is voor mij een groot pluspunt. Robin heeft duidelijk een grote passie voor zijn werk en dit zag ik terug in de 335i f30 die ik bij hem kocht. Top behandeld en uitmuntende service. Voor mij over duidelijk 5 sterren verdiend. Iemand die op zoek is naar iets speciaals of een youngtimer zou ik zeker aanraden om hier is een kijkje te nemen

Maurice

Renault Captur

6 juli 2017

Ik was op zoek naar een Captur, maar had zo wel mijn eisen waar ik niet vanaf wilde wijken. Robin kwam al heel snel met een aantal goede opties. Maar ik had dan toch een aantal aanmerkingen. Robin is blijven zoeken totdat hij voor mij de perfecte auto had gevonden met een laag kilometerstand. De auto is heel netjes en volgens afspraak afgeleverd. Mijn volgende auto zal ik zeker weer bij hem kopen. En kan hem zeker aanbevelen! Robin nogmaals bedankt voor de goede service!

Judeska Schmidt

BMW E92 M3

28 juni 2017

Robin Arp is very compentent, honest and a very kind person. He is not a car-seller, he is a car-lover. His service is 100% and couldn´t be better (maybe 101% if he repairs his coffee machine). He is very thrustful, answers to questions immedeately at any time, also at the weekend. The car that I bought is perfect because he always searches for the best available and honest cars, and also the pricing is fair. I´m willing to buy once more! (P. S. Robin, please search one more M3 for me as we discussed)

Karsten Westerhoff

BMW E46 M3 + Golf 2,3 V5 GTI

27 juni 2017

Wij waren op zoek naar een youngtimer om voor de zaak mee te gaan rijden. Na wat zoeken vonden wij bij Auto Arp een prachtige BMW E46 M3 met lage kilometerstand. Na het bekijken van de auto was deze echter zo mooi , dat het eigenlijk zonde zou zijn om hier de zakelijke kilometers mee te gaan rijden. Toen hebben wij besloten om de auto privé aan te kopen , maar ja dan hebben we zakelijk nog steeds niets. Toen is Robin eens even in zijn netwek gedoken en vond een schitterende Volkswagen Golf 4 V5 GTI ook weer met lage kilometerstand en sluitende onderhoudshistorie. Eigenlijk ook weer een verzamelobject , maar ja je moet toch ergens in gaan rijden. Kortom Auto Arp gaat alleen voor topkwaliteit , en dit ook nog eens voor een nette prijs en niet te vergeten het enorme enthousiasme en autohart van Robin. Robin bedankt, Peter en Annelieke.

Peter en Annelieke

Audi S4

25 juni 2017

Na lang wikken en wegen vond ik het weer eens tijd om iets ‘aparts’ te gaan rijden.Maar wat zou het worden. Via internet bij auto Arp terecht gekomen waar Robin een bloedmooie Audi S4 B6 had staan. Gelijk verliefd geworden en een belletje gewaagd voor een eerste gesprekje. Nadien een afspraak gemaakt voor en bezichtiging. Eenmaal aangekomen klopte deze auto prima met de beschrijving zoals gelezen. Natuurlijk niet heel lang na moeten denken om dit V8 monster aan te schaffen. Keurig,eerlijk en met kennis geholpen door Robin die alles regelde omtrent de tenaamstelling, kenteken enz. Een goudeerlijk bedrijf met een uitstekende nazorg. Chapeau!! Hier kunnen nog veel bedrijven iets van leren. Robin nogmaals bedankt voor het prettige contact , en ik hoop nog lang van deze wagen te gaan genieten.

Jurgen Van Der Laak

BMW E39 535i

19 mei 2017

Zeer lang gezocht naar een E39 8 cilinder. Steeds of niet netjes of te veel kilometers. Tot ik op Faceboek bij de 5 serie club een mooie auto voorbij zag komen. Iemand had bij Robin een 535 gezien en vroeg om commentaar. Later ben ik zelf naar de site ven Arp gegaan en heb de auto gezien. Na een afspraak en bezichtiging was het zo gebeurt. Eindelijk een mooie E39 535. Afgelopen week zijn de laatste puntjes op de I gezet. En heb ik een zeer complete auto. Bedankt Robin ook voor de goeie nazorg. Edwin

Edwin Ouwersloot

Z4M Coupé

15 mei 2017

via ’t internet een mooie BMW Z4M coupé gevonden bij Robin en vanuit België toch maar eens komen kijken. Auto was in een supergoede staat, blonk als een spiegeltje en hij stond al klaar op de binnenparking toen wij eraan kwamen. En na een kort testritje was de deal snel beklonken ! Robin leverde een super service door de wagen tot in België te brengen hetgeen voor mij ideaal was . Nu de 1ste ritjes gemaakt met deze wagen en ben super tevreden van Auto Arp én de wagen! Doe zo voort!! Stef

Stefan Beckers

BMW 330i Touring

13 mei 2017

Toen Robin een BMW 330i Touring uit 2000 met 44.000 KM had staan was ik direct geïnteresseerd. Ik bekeek de auto en was meteen onder de indruk van de prachtige staat. Wat ik naast de auto zelf erg waardeer is het feit dat voor Robin het altijd prioriteit heeft om de klant tevreden te stellen. Zo heb ik ook mijn auto laten behandelen met een glas coating omdat ik weet dat hier zorg aan besteed zal worden. Ik weet ik zeker dat mijn volgende auto weer bij Auto Arp wordt gekocht, en zal kan hem absoluut aanbevelen!

Giovanni Camporelli