Schrijf een review voor Auto Arp

BMW E39 530D M-pakket

Rated 5 out of 5
23 januari 2018

Na een lange tijd op zoek geweest naar e39 530 diesel via marktplaats terecht gekomen bij Arp. Eerste contact was meteen super en de auto was echt top. Gelijk verkocht en de hele afhandeling daarna was top. Robin is een liefhebber met veel verstand van zaken. In de toekomst kom ik zeker terug!

Andy Bouwman

BMW X6 2013

Rated 5 out of 5
21 december 2017

Ik kan niet anders dan hier stellen, dat vanaf ons eerste telefoontje tot aan het moment waarop Robin de auto in Maastricht – ik was verhinderd – afleverde de samenwerking – zo ziet Robin het – fantastisch verliep! Gevraagd maar ook – een verademing – ongevraagd kwam Robin met voorstellen, adviezen en tips! Een ding is zeker, ook mijn volgende auto regel ik via Robin! Maat, nogmaals hartelijk dank! Marcel Kruse 

Marcel Kruse

BMW 1 serie & BMW X5

Rated 5 out of 5
6 december 2017

Ik heb nu 2 aankopen gedaan bij Robin en ik kan niet anders zeggen dat hij alles perfect regelt. Robin is een super aardige kerel en hij voelt goed aan wat je wilt en zorgt uiteindelijk voor de beste auto. Ik kan Auto Arp dan ook echt aan iedereen aanbevelen!

P. Stehmann

BMW E46 M3 cabrio

Rated 5 out of 5
6 december 2017

Ik was al een tijdje op zoek naar een M3 (E46). Via mobile.de bij Robin terecht gekomen aangezien hij een hele mooi uit 2002 met 26.000 km op de teller had staan. Ik was een beetje sceptisch, want ik kon me niet voorstellen dat iemand zo weinig kilometers met een M3 op de teller had gezet. De auto was echt super strak, keurig met (sluitend) onderhoudsboekje en facturen en na een proefrit was ik overtuigd. De auto moest nog wel even op kenteken worden gezet. Tijdens het hele proces kreeg je continue updates en zelf een klein putje in het achter scherm, dat ik over het hoofd had gezien, was er nog even uitgehaald. Ik ben onder de indruk van de kwaliteit van de auto’s die Robin heeft staan, maar vooral van de service en de kennis die hij heeft. Een autoliefhebber puur sang.

R. Slootweg

BMW E39 M5 Avus Blau

Rated 5 out of 5
9 oktober 2017

Wir haben schnell einen Termin besprochen und Robin war pünktlich da und hatte das Auto schon bereit gestellt. Nach ausgiebiger Probefahrt und Begutachtung an der Hebebühne wusste ich das Robin mir nicht zu viel vom Wagen versprochen hatte. Nachdem ich den Wagen gekauft hatte, hat Robin mir den Wagen nach Deutschland gefahren und mir direkt bis vor die Haustüre gestellt. Vielen dank nochmal für den netten Kontakt und die problemlose Zusammenarbeit

Linus

BMW 530XD individual 2011

Rated 5 out of 5
25 september 2017

Auto’s zijn emotie en de zoektocht naar een auto levert veel plezier en positieve spanning. Robin heeft mij enorm geholpen om me te ontzorgen in de zoektocht naar een nieuwe bolide. Na jaren via mijn werkgever lease auto’s te hebben gereden, ben ik op zoek gegaan naar een auto die ik de komende jaren zowel zakelijk als privé kan rijden. Die zoektocht start natuurlijk via het internet en al snel viel mijn oog op een BMW 530XD f11 met ongeveer 70.000 km uit 2011. Maar hoe dan verder…. Robin heeft me vervolgens heel goed geholpen in de afhandeling van de transactie. Misschien we veel belangrijker is het feit dat Robin me echt heeft ontzorgd door contact te zoeken met de aanbieder en de auto te onderwerpen aan grondig onderzoek met betrekking tot de authenticiteit en kwaliteit. De snelheid, heldere communicatie en interactiviteit met een sterk persoonlijke stempel hebben mij heel veel plezier gegeven in deze aankoop via Auto Arp.

Arjen Vriens

BMW 325D 2011

Rated 5 out of 5
23 september 2017

Via mijn vriendin kwam ik bij Robin terecht om mij te helpen een auto te importeren uit Duitsland. Gezien ik zelf geen verstand heb van de procedure heb ik alles uit handen gegeven en heeft Robin alles perfect in orde gemaakt. Gisteren de auto opgehaald en ik ben er ontzettend blij mee. Nogmaals dank! Ik kan iedereen Auto Arp aanbevelen.

Paul

BMW E39 530i 67.000km

Rated 5 out of 5
23 september 2017

De e39 5-serie van BMW is wat mij betreft de mooiste 5 ooit gebouwd, mijn vader had er één splinternieuw in “98 gekocht en je raad het al het BMW-Virus had zich al snel verspreid sinds mijn jeugd, zo vader zo zoon, na onderhand verschillende Bmw’s gehad en gereden te hebben toch altijd e39 gek gebleven en dan vooral de 3 liter 6 in lijn, prachtig gewoon, maar wij leven niet meer in 1998 en ook niet in 2002 maar ik heb er gisteren 1 van Robin Arp gekocht die lijkt alsof die net uit de fabriek van de band is komen rollen en is dan van het jaar 2002 echt geweldig hoe perfect de auto’s bij Arp erbij staan het is niet normaal, en de service is gewoon in één woord Super te noemen !! Ik ga zekers nog in de vroege toekomst verder Bmw shoppen en dan bel ik als eerste Robin Arp ! Goede zaken toegewenst vriend !! Groeten, Steven.

Steven

Op zoek naar een BMW ///M

Rated 5 out of 5
31 augustus 2017

Tijdens de zoektocht naar een goede ///M (3 of 5) voor een vriend op Auto Arp z’n E39 M5 gestuit. Het contact met Robin was snel gelegd, en een afspraak zo gemaakt. Robin is een enorme liefhebber en zo mogelijk nog grotere enthousiasteling: de bevlogenheid en het plezier zijn niet te missen. Chapeau! Uiteindelijk besloten om mijn M3 door Robin cosmetisch aan te laten pakken. Robin heeft de auto een zeer grondige detailbeurt (wassen, polijsten, glascoating) gegeven en de voorstoelen vernieuwd. Sterker nog, de voorstoelen zijn misschien nog wel beter dan nieuw: de stoelen zijn opgevuld en het leer is weer mooi gemaakt; het resultaat is ongelooflijk! Niet alleen de buitenkant is nu om door een ringetje te halen, ook de binnenkant. Simpelweg topwerk geleverd. Grote complimenten voor Robin in deze: goed in de communicatie, goed afspraken mee te maken en levert kwaliteit. Keep it up!

Robert

BMW 325i Cabrio Individual

Rated 5 out of 5
14 augustus 2017

Hatte Bedenken, ein Auto in Amsterdam zu kaufen, ohne es vorher gesehen zu haben. Robin hat aber sofort alles einschließlich Bilder vom Unterboden und ein OBD-Protokoll geliefert. Hat dann auch zum Selbstkostenpreis das Auto nach Süddeutschland gefahren. War alles wie beschrieben, neuen TÜV gab’s auch. Besser geht’s nicht!

Helmut Hirth