Zoekopdracht plaatsen

Staat uw droomauto er niet tussen? Geen enkel probleem,Graag zoeken wij de perfecte auto voor u.Nadat wij gezamenlijk uw wensen in kaart hebben gebracht zullen wij het traject opstarten om de juiste auto voor u te vinden. Als deze eenmaal gevonden is sturen wij u de foto’s en spreken wij de auto door. Mocht u tot koop willen overgaan vragen wij de aanschaf prijs en de transportkosten te betalen. De Bpm en overige kosten kunnen betaald worden bij de aflevering van de auto.

Consignatie

Wilt u uw auto verkopen en gebruik maken van ons Europees netwerk en website nemen wij graag de verkoop uit handen. Mits uw auto aan onze kwaliteitseisen voldoet en aantoonbaar schadevrij is spreken we duidelijk een bedrag af waarvoor de auto in de verkoop gaat. Wij zullen samen een percentage van de verkoop som afspreken voor onze bemiddeling.

Leasing of financiering

Voor een financiering voor één van onze mooie auto’s kunt u bij onze partner DBL Finance terecht. Op elke aanbodspagina met autodetails kunt u een berekening samenstellen en/of rechtstreeks een offerte aanvragen.

Onderhoud

Auto Arp Specials & Youngtimers is er ook voor het onderhoud van uw auto. Tegen zeer scherpe tarieven kunnen wij al het onderhoud voor uw auto verzorgen.

Auto Reconditionering

Bij ons kunt u terecht voor de reconditionering van uw auto. Dit betekend dat de auto eerst grondig met de hand gewassen wordt hierna doormiddel van klei alle teerresten en oneffenheden weggehaald worden zodat de lak helemaal glad is. Afhankelijk van de staat van de auto wordt gekozen voor 2 of 3 stappen polijst sessie om alle wasstraat krasjes weg te halen. Eventueel is het mogelijk daarna nog een 2 componenten Gyeon Coating aan te brengen welke een lange tijd voor bescherming zorgt. Eventuele lak correcties, spotrepair of velgen reparatie kan ook meegenomen worden. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden!

gyeon-logo

monello