Schrijf een review voor Auto Arp

BMW E39 M5 Avus Blau

Rated 5,0 out of 5
9 oktober 2017

Wir haben schnell einen Termin besprochen und Robin war pünktlich da und hatte das Auto schon bereit gestellt. Nach ausgiebiger Probefahrt und Begutachtung an der Hebebühne wusste ich das Robin mir nicht zu viel vom Wagen versprochen hatte. Nachdem ich den Wagen gekauft hatte, hat Robin mir den Wagen nach Deutschland gefahren und mir direkt bis vor die Haustüre gestellt. Vielen dank nochmal für den netten Kontakt und die problemlose Zusammenarbeit

Linus

BMW 530XD individual 2011

Rated 5,0 out of 5
25 september 2017

Auto’s zijn emotie en de zoektocht naar een auto levert veel plezier en positieve spanning. Robin heeft mij enorm geholpen om me te ontzorgen in de zoektocht naar een nieuwe bolide. Na jaren via mijn werkgever lease auto’s te hebben gereden, ben ik op zoek gegaan naar een auto die ik de komende jaren zowel zakelijk als privé kan rijden. Die zoektocht start natuurlijk via het internet en al snel viel mijn oog op een BMW 530XD f11 met ongeveer 70.000 km uit 2011. Maar hoe dan verder…. Robin heeft me vervolgens heel goed geholpen in de afhandeling van de transactie. Misschien we veel belangrijker is het feit dat Robin me echt heeft ontzorgd door contact te zoeken met de aanbieder en de auto te onderwerpen aan grondig onderzoek met betrekking tot de authenticiteit en kwaliteit. De snelheid, heldere communicatie en interactiviteit met een sterk persoonlijke stempel hebben mij heel veel plezier gegeven in deze aankoop via Auto Arp.

Arjen Vriens

BMW 325D 2011

Rated 5,0 out of 5
23 september 2017

Via mijn vriendin kwam ik bij Robin terecht om mij te helpen een auto te importeren uit Duitsland. Gezien ik zelf geen verstand heb van de procedure heb ik alles uit handen gegeven en heeft Robin alles perfect in orde gemaakt. Gisteren de auto opgehaald en ik ben er ontzettend blij mee. Nogmaals dank! Ik kan iedereen Auto Arp aanbevelen.

Paul

BMW E39 530i 67.000km

Rated 5,0 out of 5
23 september 2017

De e39 5-serie van BMW is wat mij betreft de mooiste 5 ooit gebouwd, mijn vader had er één splinternieuw in “98 gekocht en je raad het al het BMW-Virus had zich al snel verspreid sinds mijn jeugd, zo vader zo zoon, na onderhand verschillende Bmw’s gehad en gereden te hebben toch altijd e39 gek gebleven en dan vooral de 3 liter 6 in lijn, prachtig gewoon, maar wij leven niet meer in 1998 en ook niet in 2002 maar ik heb er gisteren 1 van Robin Arp gekocht die lijkt alsof die net uit de fabriek van de band is komen rollen en is dan van het jaar 2002 echt geweldig hoe perfect de auto’s bij Arp erbij staan het is niet normaal, en de service is gewoon in één woord Super te noemen !! Ik ga zekers nog in de vroege toekomst verder Bmw shoppen en dan bel ik als eerste Robin Arp ! Goede zaken toegewenst vriend !! Groeten, Steven.

Steven

Op zoek naar een BMW ///M

Rated 5,0 out of 5
31 augustus 2017

Tijdens de zoektocht naar een goede ///M (3 of 5) voor een vriend op Auto Arp z’n E39 M5 gestuit. Het contact met Robin was snel gelegd, en een afspraak zo gemaakt. Robin is een enorme liefhebber en zo mogelijk nog grotere enthousiasteling: de bevlogenheid en het plezier zijn niet te missen. Chapeau! Uiteindelijk besloten om mijn M3 door Robin cosmetisch aan te laten pakken. Robin heeft de auto een zeer grondige detailbeurt (wassen, polijsten, glascoating) gegeven en de voorstoelen vernieuwd. Sterker nog, de voorstoelen zijn misschien nog wel beter dan nieuw: de stoelen zijn opgevuld en het leer is weer mooi gemaakt; het resultaat is ongelooflijk! Niet alleen de buitenkant is nu om door een ringetje te halen, ook de binnenkant. Simpelweg topwerk geleverd. Grote complimenten voor Robin in deze: goed in de communicatie, goed afspraken mee te maken en levert kwaliteit. Keep it up!

Robert

BMW 325i Cabrio Individual

Rated 5,0 out of 5
14 augustus 2017

Hatte Bedenken, ein Auto in Amsterdam zu kaufen, ohne es vorher gesehen zu haben. Robin hat aber sofort alles einschließlich Bilder vom Unterboden und ein OBD-Protokoll geliefert. Hat dann auch zum Selbstkostenpreis das Auto nach Süddeutschland gefahren. War alles wie beschrieben, neuen TÜV gab’s auch. Besser geht’s nicht!

Helmut Hirth

BMW F30 335i

Rated 5,0 out of 5
30 juli 2017

Bij Auto Arp begon mijn zoektocht naar een nieuwe auto. Ik gaf Robin een zoekopdracht met enkele belangrijke dingen die ik zocht in een auto. Hij heeft hier ruimschoots aan voldaan en is zelfs verder gegaan dan waar ik genoegen mee nam. De extra service binnen dit bedrijf is voor mij een groot pluspunt. Robin heeft duidelijk een grote passie voor zijn werk en dit zag ik terug in de 335i f30 die ik bij hem kocht. Top behandeld en uitmuntende service. Voor mij over duidelijk 5 sterren verdiend. Iemand die op zoek is naar iets speciaals of een youngtimer zou ik zeker aanraden om hier is een kijkje te nemen

Maurice

Renault Captur

Rated 5,0 out of 5
6 juli 2017

Ik was op zoek naar een Captur, maar had zo wel mijn eisen waar ik niet vanaf wilde wijken. Robin kwam al heel snel met een aantal goede opties. Maar ik had dan toch een aantal aanmerkingen. Robin is blijven zoeken totdat hij voor mij de perfecte auto had gevonden met een laag kilometerstand. De auto is heel netjes en volgens afspraak afgeleverd. Mijn volgende auto zal ik zeker weer bij hem kopen. En kan hem zeker aanbevelen! Robin nogmaals bedankt voor de goede service!

Judeska Schmidt

BMW E92 M3

Rated 5,0 out of 5
28 juni 2017

Robin Arp is very compentent, honest and a very kind person. He is not a car-seller, he is a car-lover. His service is 100% and couldn´t be better (maybe 101% if he repairs his coffee machine). He is very thrustful, answers to questions immedeately at any time, also at the weekend. The car that I bought is perfect because he always searches for the best available and honest cars, and also the pricing is fair. I´m willing to buy once more! (P. S. Robin, please search one more M3 for me as we discussed)

Karsten Westerhoff

BMW E46 M3 + Golf 2,3 V5 GTI

Rated 5,0 out of 5
27 juni 2017

Wij waren op zoek naar een youngtimer om voor de zaak mee te gaan rijden. Na wat zoeken vonden wij bij Auto Arp een prachtige BMW E46 M3 met lage kilometerstand. Na het bekijken van de auto was deze echter zo mooi , dat het eigenlijk zonde zou zijn om hier de zakelijke kilometers mee te gaan rijden. Toen hebben wij besloten om de auto privé aan te kopen , maar ja dan hebben we zakelijk nog steeds niets. Toen is Robin eens even in zijn netwek gedoken en vond een schitterende Volkswagen Golf 4 V5 GTI ook weer met lage kilometerstand en sluitende onderhoudshistorie. Eigenlijk ook weer een verzamelobject , maar ja je moet toch ergens in gaan rijden. Kortom Auto Arp gaat alleen voor topkwaliteit , en dit ook nog eens voor een nette prijs en niet te vergeten het enorme enthousiasme en autohart van Robin. Robin bedankt, Peter en Annelieke.

Peter en Annelieke